ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

70.00

Επιτοίχιος πίνακας (δυνατότητα να σταθεί και σε τραπέζι) από υλικά της φύσης, ακατέργαστα  βότσαλα από τις θάλασσες του Πηλίου και φόντο ζωγραφισμένο στο χέρι.

Availability: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας Κατηγορίες: ,
Καλάθι

Περιγραφή

Επιτοίχιος πίνακας (δυνατότητα να σταθεί και σε τραπέζι) από υλικά της φύσης, ακατέργαστα  βότσαλα από τις θάλασσες του Πηλίου και φόντο ζωγραφισμένο στο χέρι. Μπορείτε να στολίσετε το χώρο σας στο σπίτι ή στο γραφείο, δημιουργώντας μία γωνία από τις χειροποίητες δημιουργίες της Αντωνίας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:  33 εκ.  × 28 εκ.   Βάρος: 720 γρ.

ΥΛΙΚΑ ΠΙΝΑΚΑ: Πλατό από MDF και κορνίζα από απομίμηση ξύλου.

Ημερομηνία παράδοσης:  3 ημέρες. Το  έργο είναι ετοιμοπαράδοτο.  Σε περίπτωση που ο πίνακας έχει ήδη πουληθεί, υπάρχει  δυνατότητα παραγγελίας ενός νέου, ο οποίος θα διαφέρει όσο το δυνατόν λιγότερο από αυτόν της φωτογραφίας, επιβεβαιώνοντας έτσι τη μοναδικότητα και αυθεντικότητα του χειροποίητου κομματιού. Σε αυτήν την περίπτωση θα σας σταλεί φωτογραφία του νέου πίνακα πριν προχωρήσουμε στην παράδοσή του μέσα, σε 20 ημέρες.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Μπορείτε να στολίσετε τον τοίχο σας με μία σύνθεση από τις τέσσερις εποχές του χρόνου,  διαλέγοντας από τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής μας , όλα δημιουργίες της Αντωνίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στις επιλογές σας.