Ασημένιο κολιέ με αρχαιοελληνικά και μοντέρνα στοιχεία

24.00

Ασημένιο κολιέ με αρχαιοελληνικά και μοντέρνα στοιχεία

Κολιέ από ασημένια αλυσίδα  925 με μαύρο επιπλατίνωμα, μοτίβο και στοιχεία από ασήμι 925 με διπλή επιχρύσωση από χρυσό 24 καρατίων και μαργαριταράκι γλυκού νερού.

SKU: Μ/Δ Κατηγορίες: , ,
Εκκαθάριση

Περιγραφή

Ασημένιο κολιέ με αρχαιοελληνικά και μοντέρνα στοιχεία

Κολιέ από ασημένια αλυσίδα  925 με μαύρο επιπλατίνωμα, μοτίβο και στοιχεία από ασήμι 925 με διπλή επιχρύσωση από χρυσό 24 καρατίων και μαργαριταράκι γλυκού νερού. Μπορείτε να το συνδυάσετε με βραχιόλι, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι  της ίδιας σειράς  αν θέλετε να κάνετε ένα ολοκληρωμένο σετ. Δυνατότητα παραγγελίας και σε όλο ασήμι (ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ), και σε ολόχρυσο. Ένα όμορφο δώρο για εσάς, τη μητέρα σας,την κουμπάρα σας, ή τις αγαπημένες σας φίλες που χαίρονται με τα λιτά και διακριτικά κοσμήματα, αλλά και φίλες και συνεργάτιδες από το εξωτερικό.

Χειροποίητη, ελληνική δημιουργία.

Τα σχέδια «ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΟ», «ΚΟΛΟΝΑ», «ΕΛΙΑ», «ΓΛΑΥΚΑ», »ΚΕΦΑΛΗ ΑΘΗΝΑΣ», “ΚΟΤΙΝΟΣ”, συνοδεύονται από κάρτα με επεξήγηση του μοτίβου σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, για τα δώρα σας στους ξένους φίλους σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Μήκος αλυσίδας ανοιχτή 46 εκ.
Μήκος κολιέ κλειστό 24 εκ.
Διαστάσεις μοτίβου από 10 – 13 χιλιοστά
Διαστάσεις μαργαριταριού 5 χιλιοστά

Ημερομηνία παράδοσης 5 εργάσιμες μέρες και σε περίπτωση εξαντλήσεως αποθεμάτων 10 μέρες.

ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ:
ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΟ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ, ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ, ΚΟΤΙΝΟΣ, ΣΠΕΙΡΑ, ΔΙΣΚΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, ΓΛΑΥΚΑ, ΗΛΙΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΔΕΛΦΙΝΙ, ΛΟΥΛΟΥΔΙ, ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΧΥΛΙ, ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΛΟΝΑ, ΚΑΡΔΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΑΤΙ, ΠΟΡΦΥΡΑ , ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΚΟΡΟΝΑ.

Επιπλέον πληροφορίες

ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ

ΑΚΡΟΚΕΡΑΜΟ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ, ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ, ΚΟΤΙΝΟΣ, ΣΠΕΙΡΑ, ΔΙΣΚΟΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, ΓΛΑΥΚΑ, ΗΛΙΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, ΔΕΛΦΙΝΙ, ΛΟΥΛΟΥΔΙ, ΑΡΧΑΙΟ ΚΟΧΥΛΙ, ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΛΟΝΑ, ΚΑΡΔΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΣ, ΜΑΤΙ, ΠΟΡΦΥΡΑ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΚΟΡΟΝΑ